HomeΚΡΗΤΗTo We do local στην Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Berlin 2015

To We do local στην Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Berlin 2015

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολύ ευνοϊκές συνθήκες και θετικά μηνύματα για τον τουρισμό στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε η  Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε 4-8 Μαρτίου 2015 στο Βερολίνο. Στην έκθεση συμμετείχε για πρώτη φορά το πρότυπο πιστοποίησης καταλυμάτων και πλοίων We do local με τα μέλη του, ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Η ITB Berlin, καθότι είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου, προσέλκυσε χιλιάδες εκθέτες, επαγγελματίες του τουριστικού επιχειρείν όλου του κόσμου αλλά και εκατοντάδες επισκέπτες. Καθ΄ όλη την διάρκεια της έκθεσης το πρότυπο πιστοποίησης We do local παρουσίαστηκε σε πολλά ξενοδοχειακά καταλύματα απ’ όλη την Ελλάδα, σε ταξιωτικούς πράκτορες καθώς και σε απλούς επισκέπτες οι οποίοι ήρθαν με στόχο να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Ο Διευθ.Σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ κος Ανδρέας Μεταξάς, ο Αντιπρόεδρος κος Μανώλης Γιαννούλης και τα υπόλοιπα μέλη είχαν την ευκαιρία να παρουσίασουν το νέο αυτό εγχείρημα, στην Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η οποία με τη σειρά της τους συνεγχάρη γι΄αυτή τη προσπάθεια, τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν στόχο την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την προβολή της ιδιαιτερότητας του κάθε τόπου στους επισκέπτες του, είναι επιτακτικής σημασίας για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαφήμιση
Διαφήμιση