HomeΚΡΗΤΗΤον εμπρηστή που έβαλε φωτιά σε σπίτι αναζητούν οι αρχές – Ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας

Τον εμπρηστή που έβαλε φωτιά σε σπίτι αναζητούν οι αρχές – Ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής αναζητούν οι αρχές για το πρωτοφανές περιστατικού εμπρησμού σε σπίτι που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Μασταμπά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ, ένας άγνωστος, πλησίασε ένα παράπηγμα που βρίσκεται στην οδό Ιερολοχιτών και στο οποίο κατοικεί μία οικογένεια. Στη συνέχεια ο άγνωστος δράστης περιέλουσε το σπίτι με εύφλεκτο υλικό που κουβαλούσε μαζί του σε μπιτόνι και έβαλε φωτιά.

EMPRHSMOS SPITI 3

Λόγω της ώρα, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη περιοχή του Ηρακλείου είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη, ο άγνωστος εμπρηστής έγινε γρήγορα αντιληπτός από τους γείτονες, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έξι πυροσβέστες, για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν κινδύνευσε κανείς από τους ενοίκους του σπιτιού, καθώς η οικογένεια που σύμφωνα με τους γείτονες ζει στο παράπηγμα που επιχείρησε να κάνει παρανάλωμα του πυρός ο άγνωστος εμπρηστής, απουσίαζε.

EMPRHSMOS SPITI1

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ εξετάζεται με προσοχή το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και σπιτιών της οδού Ιερολοχιτών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν καταγράψει τη στιγμή του εμπρησμού και κυρίως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση