HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 9 Μαρτίου

8:00 – 15:00 Κορώνη μαγαρά, στην περιοχή της πρώην Ε.Γ.Σ.Η., στις οδούς Ματθαιάκη Θ.από την οδό Ηρακλή έως την οδό Νικολαϊδη και στις οδούς Ρωμανού, Σωσικράτους, Μπουμπουλίνας και Μακρή Δ.

11:00 – 14:00 Στις περιοχές Πάνω Χερησόνησος, Ποταμιές, Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό, Πάνω και Κάτω Γούβες καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

12:00 – 15:00 Στις Κ.Γούβες στην περιοχή του ξενοδοχείου Αφροδίτη και στην περιοχή λεμονιές.

13:00 – 15:00 Στον Αγκισαρά στην περιοχή πιο κάτω από το ξενοδοχείο Okeanis προς την παραλία. Στη Σταλίδα, στην παραλλιακή οδό στην περιοχή του ξενοδοχείου Κάκτος. Στο Κοκκίνη χάνι, πριν τις Γούρνες στην περιοχή κάτω από τη γέφυρα προς το αγρόκτημα Κεφαλογιάννη και στην περιοχή της οικίας Χρήστου.

Τρίτη 10 Μαρτίου

8:00 – 9:00 Στα χωριά Καστέλι, Α & Κ.Καρουζανό, Πηγή, Καρδουλιανό, Γαλενιανό, Διαβαϊδέ, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα, Μαθιά, Γεράκι, Ρουσοχώρια, Νιπηδητός, Αυλή, Κασσάνοι, Παναγιά.Στο αεροδρόμιο Καστελίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

8:00 – 14:30 Στο Δ.Χερσονήοσυ στα χωριά Σφενδύλι, Γωνιές Πεδιάδος, Αβδού,Aσκοί, Πολυθέα, Λύττος, Κασταμονίτσα, Αμαριανό και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

12:00 – 15:00 Γενικά στο χωριό Ευαγγελισμός του Δ.Χερσονήσου. Στο Αρκαλοχώρι στην περιοχή της οικίας Κατσαμπρακάκη.

13:30 – 14:30 Στα χωριά Καστέλι, Α & Κ.Καρουζανό, Πηγή, Καρδουλιανό, Γαλενιανό,Διαβαϊδέ, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα, Μαθιά, Γεράκι,Ρουσοχώρια,Νιπηδητός,Αυλή,Κασσάνοι,Παναγιά.Στο αεροδρόμιο Καστελίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τετάρτη 11 Μαρτίου

8:00 – 12:00 Στον Αγ.Βλάση, στην περιοχή της οικίας Ψαραδάκη.

8:00 – 13:00 Στις Βασιλειές στην περιοχή του χοιροστασίου Μακρυγιαννάκη.

12:00-14:00 Στον Αγ.Βλάση, μετά την εκκλησία, στην περιοχή της οικίας Πλουμή.

12:00 – 15:00 Στις Βασιλειές μέσα στο χωριό, στις περιοχές κοντά στην εκκλησία, της ταβέρνας Λοήσιμα και της οικίας Χατζάκη.

Πέμπτη 12 Μαρτίου

8:00-12:00 Στα χωριά Αγ.Βαρβάρα και Πρινιάς.Στις περιοχές των εγκαταστάσεων της Ε.Α.Σ.Οινοποιείου Παλλιανής, των σφαγείων Αγ.Βαρβάρας, της επιχειρήσεως Σηφάκη και των κεραιών κιν.τηλεφωνίας Panafon.

8:00 – 13:00 Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο και στα χωριά Αγ.Θωμάς, Μεγ.Βρύση, Πηρουνιανά, Πρεβελιανά, Αρδάκτια, Δούλι, Γέννα, Κόλενα, Λαράνι .Στον οικισμό Γράντος και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Πραιτώρια στην περιοχή της επιχείρησης Κεφαλάκη Εμμ. Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην περιοχή της οικίας Γουμενάκη και της οικίας Τιτομιχελάκη.

Παρασκευή 13 Μαρτίου

8:00 – 13:00 Στο Σκαλάνι στην περιοχή του ελαιουργείου Λυραράκη και στην είσοδο του Σκαλανίου, στην περιοχή της κοινότητας, της εκκλησίας και του s.m.Ζαχαριάδη. Στα χωριά Πανασσός, Γέργερη, Απομαρμά, Μαστραχιανά, Καρδαμιανά, Μάκρες, Νύβριτος.Στο Ζαρό στην περιοχή της επιχειρήσεως Σαριδάκη, του αναψυκτηρίου Ζαρού, του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

13:00 – 15:00 Στο χωριό Κουνάβοι, στην περιοχή της εισόδου του χωριού, αριστερά από το πρατήριο υγρών καυσίμων. Στο χωριό Παναγιά Πεδιάδος.

Νομός Χανίων

Δευτέρα 9 Μαρτίου

8:00 – 15:00 ΚΑΜΠΑΝΙ – ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ – ΤΕΡΣΑΝΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ

Τρίτη 10 Μαρτίου

12:00 – 15:00 ΧΩΡΑ ΣΦΑΚΕΙΩΝ – ΑΝΩΠΟΛΗ – ΛΟΥΤΡΟ – ΑΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΗ

Τετάρτη 11 Μαρτίου

8:00 -15:00 ΜΕΣΑ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ – ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ

Νομός Λασιθίου

Δευτέρα 9 Μαρτίου

8:00 – 13:00 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ: ΚΥΠΡΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΣΒΩΛΟΥ – ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΝΙΚ. ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ – ΔΑΙΔΑΛΟΥ – ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΗ – Κ. ΠΑΛΑΜΑ – ΚΟΛΥΔΑΚΗ – ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ – ΝΙΚ. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση