HomeΚΡΗΤΗΘύμα της κρίσης ο 56χρονος Νίκος – Τον βρήκε νεκρό ο κουμπάρος του

Θύμα της κρίσης ο 56χρονος Νίκος – Τον βρήκε νεκρό ο κουμπάρος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμα θύμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα ήταν και ο 56χρονος Νίκος που βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα εντόπισε ο κουμπάρος του όταν η μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι του 56χρονου κίνησε τις υποψίες (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τελικά ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια με την καρδιά του πιθανότατα να τον… πρόδωσε.

Η κρίση τον είχε… γονατίσει

Οι γείτονες, οι συγγενείς και οι φίλοι του τον παρουσιάζουν ως έναν πολύ ευγενικό και φιλήσυχο άνθρωπο που «δεν είχε πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι».

Στενός φίλος του 56χρονου μιλάει στο cretapost τονίζοντας ότι ο Νίκος «είναι ένα ακόμα θύμα της κρίσης».

Ο 56χρονος ήταν χωρισμένος με ένα παιδί. Η πρώην σύζυγός του και το παιδί του ζούνε στην Αγγλία ενώ διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένειά του. Μάλιστα, η πρώην γυναίκα του, δύο φορές τον χρόνο του πλήρωνε τα εισιτήρια και πήγαινε στην Αγγλία για να δει το παιδί του και να περάσει στιγμές χαλάρωσης.

Ο ίδιος καταγόταν από το Ηράκλειο ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στον Άγιο Νικόλαο. Παλαιότερα ήταν επιχειρηματίας ωστόσο όταν η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα της Ελλάδος εκείνος δεν άντεξε. Η τράπεζα του κατέσχεσε τα πάντα και είχε αρκετά χρέη.

Τον τελευταίο καιρό ζούσε χάρη στους γείτονες και τους φίλους του που τον βοηθούσαν δίνοντάς του φαγητό και τα απολύτως απαραίτητα ενώ ο ίδιος έκανε κάθε είδους δουλειά για να ζήσει. Το μεροκάματο ήταν δύσκολο αλλά δεν εφησυχαζόταν ποτέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση