HomeΚΡΗΤΗΠάνος Σόμπολος: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Πάνος Σόμπολος: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα – Όπως τα έζησα» παρουσίασε ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος στην αίθουσα «Ανδρόγεω».

CACHE_500X300_1_1217987Το βιβλίο τού επί σειρά δεκαετιών αστυνομικού ρεπόρτερ, καταγράφει όλα εκείνα τα στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, όπως ο ίδιος τα κατέγραψε με την πένα του, αλλά και το μικρόφωνο της τηλεόρασης.

SOMPOLOS PAROYSIASH4

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν η δημοσιογράφος Κατερίνα Μηναδάκη αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΣΗΠΕΗΝ, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος ΔΣ του ΤΕΑΣ Κώστας Βασιλάκης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρης Ροζάκης.

Ενώ χαιρετισμό έκανε ο αντιεισαγγελέας εφετών Κρήτης, Νίκος Μαρκάκης.

SOMPOLOS PAROYSIASH

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηρακλείου Κρήτης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Ηρακλείου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Οι ομιλητές εξήραν το ήθος του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου που επί 41 χρόνια βρισκόταν στο “πεζοδρόμιο” αναζητώντας την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα, χωρίς να αρκείται στα όσα του μετέφεραν.

SOMPOLOS PAROYSIASH3

Ο ίδιος πάντως φανερά συγκινημένος μίλησε ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τα καλά λόγια και αναφέρθηκε στην πορεία του ως δημοσιογράφος υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ήδη τελειώνει και το επόμενο βιβλίο του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση