HomeΚΡΗΤΗΜεγάλη συγκέντρωση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη –Στα.. τυφλά οι έρευνες

Μεγάλη συγκέντρωση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη –Στα.. τυφλά οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Να βρεθεί το δικό μας παιδί, ο Βαγγέλης» είναι το κάλεσμα με το οποίο οι διοργανωτές της σελίδας στο Facebook καλούν τους συμπολίτες του σε νέα συγκέντρωση για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές της σελίδας για τον 20χρονο φοιτητή καλούν όσους περισσότερους μπορούν να δώσουν το «παρών» στις 10 το πρωί της Κυριακής έξω από τη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο νεαρός Βαγγέλης.

Υπενθυμίζεται πως είναι για τη δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται, καθώς η πρώτη είχε γίνει την περασμένη Κυριακή με περισσότερα από 400 άτομα να έχουν σπεύσει έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά από όπου όργωσαν Αθήνα και Πειραιά υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσούκαλη και των μαρτυριών που είχαν φτάσει στο γραφείο του από ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι ο Βαγγέλης κινείται στην Αθήνα.

Ερευνες στα τυφλά

Την ίδια ώρα, το μυστήριο της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, αντί να ξεδιαλύνεται γίνεται όλο και μεγαλύτερο, όλο και πιο περίπλοκο.

H ελληνική αστυνομία προχωρά σε έναν γύρο καταθέσεων, προσπαθώντας να αντλήσει αξιόπιστες πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στη Σχολή. Επίσημα πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει καμία κατάθεση που να επιβεβαιώνει πράξεις βίας κι εκφοβισμού σε βάρος του Βαγγέλη. Ακόμη και κάποιοι σπουδαστές που εμφανίστηκαν σε μέσα ενημέρωσης να μιλούν γι’ αυτά, στην αστυνομία αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν κάτι σχετικό. Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ ο συγκάτοικος του αγνοούμενου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη ανέφερε πως δεν του είχε μιλήσει ποτέ για συμφοιτητές του που τον ενοχλούσαν.

Να σημειώσουμε πως ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει. Ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, λίγο μετά το φαγητό, που έφυγε από το δωμάτιο. «Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για κάποιο πρόβλημα είχε με κάποια παιδιά», υποστήριξε ο φοιτητής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και συμπλήρωσε πως ελπίζει να είναι ο συγκάτοικός του ζωντανός και να επιστρέψει.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα προς κάθε κατεύθυνση. Σε απόκρημνα σημεία, σε χαράδρες στην ευρύτερη περιοχή αλλά και γύρω από την Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων όπου σπούδαζε ο Βαγγέλης… Σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο. Όμως έρευνες γίνονται και σε μοναστήρια, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει βρει εκεί καταφύγιο ο 20χρονος σπουδαστής.

Iefimerida, epiruspost

Διαφήμιση
Διαφήμιση