HomeΚΡΗΤΗΣεμινάρια bartender στην μεγάλη έκθεση στο ΔΕΚΚ

Σεμινάρια bartender στην μεγάλη έκθεση στο ΔΕΚΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μέρες για την Έκθεση Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός πλησιάζουν, εκθέτες από όλη την Ελλάδα θα είναι εκει και όλοι μας είμαστε έτοιμοι για μια νέα αρχή (#FreshStart) με δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και μια έκθεση που θα αποτελέσει εργαλείο δουλειάς για κάθε εκθέτη & επισκέπτη!

Η ALFA EXPO σε συνεργασία με την The Art of Cocktail & την Imonline διοργανώνουν Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια Barista, Bartender & Social Media Marketing το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Αν είστε επαγγελματίας Barista, Bartender ή στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης σας περιμένουμε το Σάββατο 21 από τις 14.30 έως τις 19.30 και την Κυριακή 22 από τις 12.00 να συμμετέχετε στα σεμινάρια με τους καλύτερους εισηγητές και να ενημερωθείτε για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν

  • Barista

Ιστορία του καφέ, βοτανολογία, διαδρομή του κόκκου από τη φάρμα στο φλιντζάνι, ρύθμιση μύλου άλεσης, τεχνικές άλεσης, σωστή παρασκευή espresso, σωστή παρασκευή cappuccino, basic latte art.

  • Bartender

Εργαλεία, τεχνικές ανάμειξης, ποτήρια, κλασσικά cocktails, signature cocktail.

  • Social Media Marketing

Προωθώ την επιχείρησή μου εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τα Social Media.

Μπορείτε να συμμετέχετε στα Δωρεάν Σεμινάρια συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής και αποστέλλοντας την στο [email protected]  .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα πραγματοποιείται και το 4ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων  «Προώθηση κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής»  21-22 Μαρτίου στο ΔΕΚΚ σε διοργάνωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κρήτης καθώς  και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

H Έκθεση συνδιοργανώνεται με τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης & Χανίων καθώς και με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου & σε συνεργασία με τις ενώσεις ξενοδόχων Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης

10.00-21.00

Διαφήμιση
Διαφήμιση