HomeΚΡΗΤΗΤα έψαλε χοντρά ο Ν. Μαριάς στον συντονιστή εξωτερικής πολιτικής του ECR για τα Σκόπια

Τα έψαλε χοντρά ο Ν. Μαριάς στον συντονιστή εξωτερικής πολιτικής του ECR για τα Σκόπια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα έψαλε χοντρά ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR) και Επικεφαλής του Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς στον συντονιστή εξωτερικής πολιτικής του ECR για τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα των Σκοπίων.

Μιλώντας χθες Τρίτη 3/3/2015 στην Ολομέλεια της Πολιτικής Ομάδας του ECR που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες ο Νότης Μαριάς επισήμανε την κάθετη διαφωνία του με τις θέσεις που έχει εκφράσει σε σχέση με τα Σκόπια ο αρμόδιος συντονιστής εξωτερικής πολιτικής του ECR.

Ο Ανεξάρτητος Έλληνας Ευρωβουλευτής δήλωσε ξεκάθαρα ότι κατά τη συζήτηση της Έκθεσης για τα Σκόπια την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο δεν θα διστάσει να τοποθετηθεί δημόσια ενάντια στις θέσεις του ECR και να τις καταψηφίσει στο βαθμό που η Πολιτική Ομάδα συμπλεύσει τελικά με τις θέσεις για τα Σκόπια του αρμόδιου συντονιστή εξωτερικής πολιτικής του ECR.

Ο Νότης Μαριάς ζήτησε από το ECR να κάνει δεκτές τις δικές του θέσεις οι οποίες καταδικάζουν την παράνομη και αλυτρωτική στάση των Σκοπίων που προσπαθούν να κλέψουν  το όνομα της Μακεδονίας μας.

Και ο Νότης Μαριάς αφού εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε μελλοντική και ενδεχόμενη ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξε επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμία σύνθεση ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό του ονόματος των Σκοπίων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση