HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζεται η δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τέταρτη μέρα συνεχίζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, η δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία το Μεγάλο Σάββατο του 2011 άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από οξεία μέθη. Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεση μαρτύρων, ενώ ενώπιον των δικαστών βρέθηκαν χθες δύο συνάδελφοι των ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου που κατηγορούνται ότι δεν φρόντισαν επαρκώς το περιστατικό της Στέλλας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άτυχη 16χρονη διαγνώστηκε από τις πρώτες εξετάσεις που της έγιναν μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο οξεία μέθη και ξεκίνησε η αγωγή για την αντιμετώπισή της με γλυκόζη.

Ωστόσο οι δύο γιατροί κατηγορούνται ότι δεν αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν συνεκτίμησαν παράγοντες όπως την ηλικία, το βάρος και το ύψος της κοπέλας, με αποτέλεσμα η άτυχη Στέλλα να σβήσει στο νοσοκομείο με το αίμα της δηλητηριασμένο από το αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ένας 27χρονος σήμερα, και ο 17χρονος τότε, φερόμενος ως φίλης της Ακουμιανάκη, ο οποίος θα δικαστεί εντός του μήνα από το δικαστήριο ανηλίκων.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση