HomeΚΡΗΤΗΜοναδικός στόχος της Κρήτης στο Βερολίνο να την… αγαπήσουν οι Γερμανοί

Μοναδικός στόχος της Κρήτης στο Βερολίνο να την… αγαπήσουν οι Γερμανοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την προσδοκία μιας ακόμη επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας, συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης με δικό της περίπτερο στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2015 που πραγματοποιείται από 4 έως  8 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Στην πιο  σημαντική τουριστική διοργάνωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπούν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Eυριπίδης Κουκιαδάκης, , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης,.

Στους εκθεσιακούς χώρους, οι εκπρόσωποι της Περιφέρεια Κρήτης εφαρμόζοντας τη στοχευμένη  στρατηγική προσέγγισης, θα συναντηθούν με tour operators, αεροπορικές εταιρείες και άλλους τουριστικούς φορείς, που περιλαμβάνονται σε εκτεταμένη λίστα  ραντεβού που έχουν ήδη προγραμματιστεί, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες  αυξημένης συνεργασίας που θα επιτρέψουν  την εισροή ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού Γερμανών τουριστών στην Κρήτη .

Επιπλέον, την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση σε Ελληνικό εστιατόριο στο Βερολίνο, με προσκεκλημένους  εκπροσώπους των μεγαλύτερων Γερμανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις του τουρισμού στο νησί, η απόλαυση της Κρητικής γαστρονομίας και η συμμετοχή τους  σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στην Κρήτη!

Η γνωριμία  και η επαφή των Γερμανών με  ποικίλες μορφές του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης ακόμα και τις  λιγότερο γνωστές πτυχές του, είναι το σημαντικότερο όπλο των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου οι Γερμανοί  να αγαπήσουν  το νησί και να πεισθούν πως αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις διακοπές τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση