HomeΚΡΗΤΗΟ Β. Λαμπρινός σε έργα του Ηρακλείου

Ο Β. Λαμπρινός σε έργα του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο σημαντικά έργα που είχαν σταματήσει λόγω καθυστέρησης πληρωμής των αναδόχων από την ΕΕΤΑ, και τα οποία ξεκίνησαν ξανά μετά την παρέμβαση του δημάρχου Ηρακλείου κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και τις συναντήσεις που είχε με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Βούτση και τη διοίκηση της ΕΕΤΑ, επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Χάρη Μαμουλάκη, και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Το πρώτο έργο αφορά στην ανάπλαση των οδών Γερωνυμάκη και Μπαντουβά, και το άλλο την ανακατασκευή της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στην πρώτη περίπτωση οι εργασίες προχωρούν κανονικά και υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο Φθινόπωρο. Για την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου ολοκληρώνεται η υπόβαση και σύμφωνα με τον ανάδοχο, εάν δεν υπάρξουν προβλήματα με τον καιρό, η ασφαλτόστρωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, στο κομμάτι από την οδό Ιερολοχιτών μέχρι τη λεωφόρο Ιωνίας.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός πήγε στις εργασίες που γίνονται στη λεωφόρο Πλαστήρα, οι οποίες προχωρούν κανονικά και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.

erga3

Διαφήμιση
Διαφήμιση