HomeΚΡΗΤΗΣτις φλόγες τυλίχτηκαν μια χημική τουαλέτα και ένα αυτοκίνητο

Στις φλόγες τυλίχτηκαν μια χημική τουαλέτα και ένα αυτοκίνητο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο απανωτά κρούσματα φωτιάς σημειώθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο με την πυροσβεστική να αναλαμβάνει τις δύο περιπτώσεις.

Η ώρα ήταν 17:40 το απόγευμα όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση ότι μια χημική τουαλέτα, στην λεωφόρο Νεάρχου, στο λιμάνι, είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με δύο άντρες που κατάφεραν και έσβησαν γρήγορα τη φωτιά πριν αυτή να επεκταθεί όμως η χημική τουαλέτα είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Δεν πέρασαν όμως δύο λεπτά όταν κλήθηκαν να σβήσουν και μια φωτιά σε ένα αυτοκίνητο, μάρκας Seat Ibiza, που ήταν σταθμευμένο σε οικόπεδο (δίπλα στο Bowling) στη συμβολή των λεωφόρων Εθνικής Αντιστάσεως και Νεάρχου.

Έτσι η ίδια πυροσβεστική δύναμη πήγε στο σημείο όπου έσβησε τη φωτιά η οποία είχε προκαλέσει μικρές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα  στο Ηράκλειο.

Η κλήση έγινε στις 15:07 κι έκανε λόγο για φωτιά που έχει ξεσπάσει σε κουζίνα σπιτιού σε διαμέρισμα στην οδό Άρβης 19 στην Θέρισο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και 6 άνδρες και μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά και να μην την αφήσουν να επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι περιορίζοντάς την κυρίως στην κουζίνα που ήταν και η εστία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κουζίνα έχει υποστεί πολλές ζημιές στα ντουλάπια και στον απορροφητήρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση