HomeΚΡΗΤΗΔιεθνής Έκθεση Mobile World Congress 2015, Βαρκελώνη

Διεθνής Έκθεση Mobile World Congress 2015, Βαρκελώνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Mobile World Congress (http://www.mobileworldcongress.com) αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, όπου οι ηγέτες του χώρου της τεχνολογίας παρουσιάζουν τεχνολογικά, εμπορικά και επιστημονικά επιτεύγματα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Εταιρίες όπως η Android, Samsung, Google, Hitachi, Nokia, Ericsson, Vodafone αποτελούν μερικούς μόνο από τους  εκθέτες.

Στο κορυφαίο αυτό γεγονός, που και φέτος θα φιλοξενηθεί, στη Βαρκελώνη (2-5 Μαρτίου 2015) και αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 85.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο,  δυναμικό παρόν θα δώσουν η εταιρεία του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κρήτης) Cytech αλλά και η  εταιρεία SingularLogic  που διατηρεί υποκατάστημα στο ΕΤΕΠ-Κρήτης.

Η εταιρεία Cytech (www.cytech.gr) παρέχει καινοτόμες λύσεις λογισμικού στον χώρο του mobile, διαθέτει business software για εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και παρόχους value-added υπηρεσιών καθώς και mobile and proximity marketing υπηρεσίες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μετά από τρία χρόνια συνεχόμενης παρουσίας ως εκθέτης στο MWC, φέτος η ομάδα της Cytech Mobile, θα συμμετάσχει ξανά με το Ελληνικό Περίπτερο, που θα βρίσκεται στο App Planet, Hall 8.1 I49. Η εταιρεία θα παρουσιάσει την νέα Amazon Cloud – based έκδοση της σουίτας mCore Business Software .

Η εταιρεία SingularLogic (www.singularlogic.eu) αποτελεί ένα από τους ισχυρότερους Ομίλους Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση