HomeΚΡΗΤΗH Cretanfoodnews στα Οινοτικά 2015

H Cretanfoodnews στα Οινοτικά 2015

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπογραμμίζοντας την άρρηκτη σχέση της γαστρονομίας με το κρασί, η CretanFoodNews  αναλαμβάνει να εμπλουτίσει με μαγειρικές δραστηριότητες, αρώματα και γεύσεις τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης  «Οινοτικά 2015», που πρόκειται να διεξαχθεί, από το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου έως  την Δευτέρα 2 Μαρτίου, στον «Κήπο των Αισθήσεων», στις Μαλάδες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου, στις 7:00 μ.μ, ο Chef and Editor της CFN Χρήστος Λάπας μαζί με τον Pastry Chef Θέμο Ρήγα, θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες της πρώτης ημέρας των Οινοτικών με δημιουργίες από γλυκό κρασί.

Εν συνεχεία, την Κυριακή στις 2:00 μ.μ, ο διάσημος Λευτέρης Λαζάρου θα μαγειρέψει με τον δικό μας Χρήστο Λάπα εμπνεόμενοι  από το θέμα «Θαλασσινές γεύσεις με άρωμα Κρήτης».

CRETAN FOOD OINOTEKA

Τέλος, τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 5:00-8:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο «Κρασί και Εστιατόριο, μια εμπειρία γεύσης». Ο κ. Λαζάρου, ο κ. Δεληγιάννης ο κ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωπος της Λ.Α.Κ, καλεσμένοι του Wines of Crete, θα αναπτύξουν σε επαγγελματίες του χώρου τους συσχετισμούς μεταξύ εστιατορίου, κρασιού, γεύσης και εμπειρίας, με σκοπό την ανάδειξη όλων αυτών των στοιχείων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με τις γεύσεις που θα παρασκευάσουν ζωντανά οι chef Γιάννης Μάργαρης, Γιώργος Μακρής, Μιχάλης Χάσικος και Κυριάκος Λύρας.

Η διοργάνωση της έβδομης έκθεσης για το Κρητικό Κρασί φέρει την υπογραφή του Δικτύου Οινοποιών Ηρακλείου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Wines of Crete και την ηλεκτρονική γαστρονομική εφημερίδα CretanFoodNews.gr.

Τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Cretan Food News θα παρουσιάσει η Εβίτα Δημητρίαδη.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην διεξαγωγή των παράλληλων εκδηλώσεων της CFN στα Οινοτικά 2015. Η στήριξη τους σε κάθε μας βήμα είναι πολύτιμη και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση