HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα 29χρονη Ηρακλειώτισσα που πυρπόλησε το ΙΧ του φίλου της

Στον εισαγγελέα 29χρονη Ηρακλειώτισσα που πυρπόλησε το ΙΧ του φίλου της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας, μια 29χρονη από το Ηράκλειο η οποία και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, λίγες ώρες μετά από τη φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 8:00 χθες το βράδυ για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε σταθμευμένοι αυτοκίνητο και μάλιστα σε δρόμο που βρισκόταν απέναντι από βενζινάδικο. Η κινητοποίηση που ακολούθησε ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με δύο οχήματα (δείτε εδώ) που κατόρθωσαν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί στα παρακείμενα σπίτια ή σε άλλα οχήματα. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο ΙΧ ήταν εκτεταμένες και η καμπίνα του οδηγού καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, έδειξαν από την πρώτη στιγμή σημάδια εμπρησμού και πολύ γρήγορα οι πυροσβέστες οδηγήθηκαν στην 29χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και η νεαρή γυναίκα διατηρούσαν στο παρελθόν στενές σχέσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση