HomeΚΡΗΤΗΜ. Κριτσωτάκης και Σ. Βαρδάκης με τον Ηλία Λυγερό

Μ. Κριτσωτάκης και Σ. Βαρδάκης με τον Ηλία Λυγερό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι  βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Κριτσωτάκης Μιχάλης και Βαρδάκης Σωκράτης μαζί με τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο- Ενεργοί Πολίτες» Ηλία Λυγερό και εκπροσώπους πολιτών, συναντήθηκαν σήμερα με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό, τους αντιδημάρχους κ. Γ. Αναστασάκη,  κ. Γ. Καραντινό και κα Στ. Αρχοντάκη και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Μ. Καπετανάκη.

Στη συνάντηση τέθηκε το σοβαρό ζήτημα των διακοπών παροχής νερού κι αφαίρεσης των υδρομέτρων από τη ΔΕΥΑΗ λόγω ανεξόφλητων οφειλών και τονίστηκε πως πρέπει άμεσα να σταματήσουν οι διακοπές νερού στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ώστε να μην μένουν χωρίς νερό.

Η Δημοτική Αρχή συμφώνησε ότι πρέπει να βρεθεί λύση και θα εξεταστεί η δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών που αφορούν μικρά ποσά προκειμένου οι οφειλέτες να μπορέσουν να υπαχθούν σε ρύθμιση και διευκολύνσεις καθώς και πως θα εξετάσει την εμπειρία της Περιφέρειας Αττικής στην αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων

Επίσης, στη συνάντηση με τους Οικιστές, συζητήθηκαν τα αιτήματά τους και η ανάγκη παρέμβασης στο νομοθετικό έργο ώστε να υπάρξει ένταξή τους στο πρόγραμμα των 100 δόσεων και διεύρυνση των κοινωνικών κριτηρίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση