HomeΚΡΗΤΗΓλέντησαν και γιόρτασαν τα Κούλουμα στο Μαλεβίζι

Γλέντησαν και γιόρτασαν τα Κούλουμα στο Μαλεβίζι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Κ. Δευτέρας και η έναρξη της Σαρακοστής στο Δήμο Μαλεβιζίου.

KOYLOYMA GAZI2

Στο κέντρο «Άνοδος», Δήμος Μαλεβιζίου και ΔΟΠΠΑΜ, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία του Μαλεβιζίου, διοργάνωσαν μια εκδήλωση με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι, με στόχο τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, με ελεύθερη είσοδο. Ο καθιερωμένος διαγωνισμός μαντινάδας, για πρώτη φορά ο διαγωνισμός λύρας με τα έσοδα από την κλήρωση μιας λύρας να ενισχύουν το κέντρο Ειδικών παιδειών Άγ. Σπυρίδωνας, η σύντομη ομιλία της φιλολόγου Ελένης Μανιοράκη με θέμα τα έθιμα των ημερών, αλλά και κρητική μουσική από τα συγκροτήματα των Γρηγόρη Σαμόλη, Δημήτρη Βερεράκη και Μιχάλη Καλλέργη, μαζί και με μοντέρνα και παραδοσιακά χορευτικά από τους πολιτιστικούς συλλόγους Γαζίου και Αμμουδάρας, έδωσαν την αφορμή σε όλους να διασκεδάσουν και να περάσουν μια υπέροχη Καθαρά Δευτέρα.

KOYLOYMA GAZI3

Τα Σαρακοστιανά εδέσματα ήταν άφθονα, όπως και το καλό κρασί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα έκοψε την τεράστια λαγάνα όπως κάθε χρόνο, η δημοσιογράφος Μάρα Μπέκα παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα, η ανταλλαγή ευχών για καλή Σαρακοστή κυριάρχησε και το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για την Καθαρά Δευτέρα του 2016.

KOYLOYMA GAZI4

Διαφήμιση
Διαφήμιση