HomeΚΡΗΤΗΣτον «αέρα» η καθαριότητα του δήμου-Λήγει η σύμβαση 85 εργαζομένων

Στον «αέρα» η καθαριότητα του δήμου-Λήγει η σύμβαση 85 εργαζομένων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον «αέρα» αναμένεται να τιναχθεί ο σχεδιασμός καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου καθώς λήγει η σύμβαση 85 εργαζομένων στις 21 Μαρτίου που είχαν προσληφθεί με 8μηνη απασχόληση.

Όπως δηλώνει ο Μιχάλης Καρασάββας πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην καθαριότητα Ηρακλείου «Φεύγουν 80 εργαζόμενοι που δουλεύουν στην υπηρεσία καθαριότητας σε συνοδούς και οδοκαθαριστές καθώς και πέντε οδηγοί απορριμματοφόρων. Πραγματικά υπάρχει ένα θέμα. Εν μέρει το πρόγραμμα τινάζεται καθώς είμαστε συνολικά 145-150 άτομα. Δηλαδή φεύγουν τα μισά περίπου».

Από τη μεριά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Ρασούλης τονίζει ότι: «Αν φύγουν αυτοί καταλαβαίνεται ότι θα έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα στην καθαριότητα. Ήδη αναζητούμε λύσεις ώστε να καλυφθούν οι θέσεις αυτές από τους πενταμηνίτες και από τους καινούριους οχταμηνίτες που θα πάρουμε. Πιθανόν να υπάρξει ένα μικρό διάστημα στο οποίο να έχουμε ένα μικρό κενό».

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την καθαριότητα καθώς πολλές περιοχές εντός και εκτός των τειχών έχουν γεμίσει με κάθε λογής σκουπίδια.

SKOYPIDIA1 SKOYPIDIA2

Διαφήμιση
Διαφήμιση