HomeΚΡΗΤΗ2015: «Βαρύς» ο φόρος αίματος στην… άσφαλτο – 5 ζωές χάθηκαν σε τροχαία

2015: «Βαρύς» ο φόρος αίματος στην… άσφαλτο – 5 ζωές χάθηκαν σε τροχαία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο φόρος αίματος της ασφάλτου στην Κρήτη δεν λέει να αποπληρωθεί. Το 2014 ο φόρος αίματος πληρώθηκε με 49 ζωές ενώ αυτή την ώρα η Κρήτη για το νέο  έτος θρηνεί ήδη 5 ζωές.

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί στο νέο χρόνο κι όμως η λίστα με τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα είναι ήδη… μεγάλη.

Πέντε ζωές – ανάμεσά τους και δύο νεαροί – άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους τους αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία.

Από τα πέντε θανατηφόρα τροχαία που έχει μέχρι στιγμής καταγραφεί, τα δύο έγιναν τον Ιανουάριο ενώ τον Φεβρουάριο σημειώθηκαν τρία.

Στους δρόμους του Ηρακλείου καταγράφηκε το ένα τροχαίο ενώ δύο σημειώθηκαν στα Χανιά και δύο στο Ρέθυμνο.

Από τα πέντε τροχαία, δύο νεαροί άνδρες – ηλικίας 23 και 24 χρόνων – άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο ενώ τους ακολούθησαν και ένας 56χρονος ,ένας 67χρονος κι ένας 75χρονος ενώ και οι πέντε ήταν οδηγοί τετράτροχων οχημάτων.

Οι 5 ζωές που χάθηκαν

8 Ιανουαρίου: Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώνεται το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου στο δρόμο Αρκαλοχώρι προς Βιάννο.

Ο 75χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να υποκύπτει τελικώς στα τραύματά του (δείτε εδώ).

29 Ιανουαρίου: Συγκλονίστηκε όλη η Κρήτη από τον θάνατο του 24χρονου, συμβασιούχου υπαλλήλου του δήμου Πλατανιά, όταν στις 29 Ιανουαρίου βρήκε τραγικό θάνατο στο απορριμματοφόρο που οδηγούσε καθώς ανατράπηκε το όχημα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο του Πλατανιά (δείτε εδώ).

12 Φεβρουαρίου: Στις 12 Φεβρουαρίου ένας 67χρονος αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο του επαρχιακού δρόμου που ενώνει την Κίσαμο με τον Πλάτανο Χανίων. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο (δείτε εδώ).

17 Φεβρουαρίου: Ένας 56χρονος είναι το θύμα του τροχαίου που συνέβη στις 17 Φεβρουαρίου στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου – Σπηλίου στο ύψος του ΚΤΕΟ.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με τον 56χρονο οδηγό να φέρει πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία και να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο (δείτε εδώ).

22 Φεβρουαρίου: Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της εθνικής οδού Ρεθύμνου – Χανίων, στο ύψος του Πετρέ άφησε το απόγευμα της 22ης Φεβρουαρίου ένας 23χρονος.

Ο 23χρονος, οδηγός ενός opel corsa, συγκρούεται με δεύτερο αυτοκίνητο και πεθαίνει ακαριαία (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση