HomeΚΡΗΤΗΤης έστησε καρτέρι έξω από το μαγαζί – Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης

Της έστησε καρτέρι έξω από το μαγαζί – Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου όταν μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα έξω από μαγαζί της πόλης.

Σύμφωνα με την 37χρονη γυναίκα, είχε πάει για ποτό με δύο φίλες της σε κεντρικό μαγαζί του Ηρακλείου όταν αποφασίζουν να πληρώσουν ώστε να επιστρέψουν σπίτι τους.

Η ώρα ήταν 5.30, οι δρόμοι ήταν σχεδόν άδειοι, και η 37χρονη – σύμφωνα πάντα με τα όσα εκείνη ανέφερε στο cretapost αλλά και στην αστυνομία – βγήκε από το μαγαζί.

Εκεί την περίμενε ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος της επιτέθηκε χωρίς καν να πει κάποια κουβέντα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε το άγριο ξυλοκόπημα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο το σώμα της.

Λίγη ώρα αργότερα την άφησε ανήμπορη στο πεζοδρόμιο κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 37χρονη γυναίκα κατάθεσε μήνυση για σωματική επίθεση σε βάρος της ενώ την μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να της κάνουν ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την εξέταση, ευτυχώς δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα αλλά έχει υποστεί «κακώσεις μαλακών μορίων». Έχει γεμίσει μώλωπες και εκδορές σε όλο της το σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – σύμφωνα πάντα με την 37χρονη – ο 48χρονος είναι παντρεμένος, με τρία παιδιά, και την πολιορκεί σεξουαλικά εδώ και έναν χρόνο αλλά εκείνη δεν ενδίδει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η άτυχη γυναίκα, χθες βρισκόταν μέσα στο μαγαζί που έπινε η ίδια το ποτό της και την παρενοχλούσε, είτε βάζοντας φίλους του να την προσεγγίσουν, είτε στέλνοντάς της ποτά. Η ίδια – όπως τόνισε – αρνήθηκε σε όλες αυτές τις κινήσεις και λίγο πριν πληρώσει για να φύγει είδε τον 48χρονο να φεύγει πρώτος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 48χρονου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση