HomeΚΡΗΤΗΤο ΤΕΕ/ΤΑΚ έκοψε την πίτα του

Το ΤΕΕ/ΤΑΚ έκοψε την πίτα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία, σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία πολλών συναδέλφων και φίλων κόπηκε την Τετάρτη η πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

TEETAK PITA3

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Χαρωνίτης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και στον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η σημερινή είναι μια εκδήλωση συμβολική για όλους εμάς που ανήκουμε στην οικογένεια των Μηχανικών που αποτελούμε το Τεχνικό Επιμελητήριο, το θεσμοθετημένο τεχνικό σύμβουλο του κράτους. Εκδήλωση συμβολική και που εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να κάνει την ελπίδα πράξη για τη χώρα μας αλλά και ειδικότερα για μας τους Μηχανικούς που τα τελευταία χρόνια έχουμε υποστεί με όλη της τη σφοδρότητα την οικονομική -και όχι μόνο- κρίση που μαστίζει τη χώρα μας».

TEETAK PITA2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπος  Κρήτης κ. κ. Ειρηναίος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Κουκιαδάκης και κα. Μανασάκη, ο Δήμαρχος Αρχαρνών- Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου κ. Ινιωτάκης, Αναστασάκης και Μαμουλάκης, ο κ. Μαυράκης ως εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ροζάκης, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Πολίτες κ. Λυγερός, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Λουλουδάκης, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης κ. Καπετανάκης, ο Πρόεδρος των Εργοληπτών Ηρακλείου κ. Μπελιμπασάκης, ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ κ. Γέμελας, Πρόεδροι των Συλλόγων Μηχανικών, καθώς και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους προσκεκλημένους και φίλους, που παρευρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση και στο καλωσόρισμα του 2015, αλλά και την «Ένωση Πεζών» για την ευγενική χορηγία των τοπικών κρασιών που μας προσέφερε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση