HomeΚΡΗΤΗΕπάγγελμα… κλεφτρόνι – 29χρονη είχε «ανοίξει» 10 σπίτια με λεία 70.000 ευρώ

Επάγγελμα… κλεφτρόνι – 29χρονη είχε «ανοίξει» 10 σπίτια με λεία 70.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε επάγγελμα είχε αναγάγει τις κλοπές και τις διαρρήξεις μία Ηρακλειώτισσα που, μαζί με δύο ακόμα γυναίκες, μέσα σε τρεις μήνες είχαν «ανοίξει» συνολικά δέκα σπίτια αφαιρώντας κοσμήματα που ξεπερνάνε τις 70.000 ευρώ σε αξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 29χρονη από τον Δεκέμβριο έως και τον Φεβρουάριο είχε «χτυπήσει» 10 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Χθες το πρωί, οι άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν την 29χρονη και την συνέλαβαν οδηγώντας την στην δικαιοσύνη.

Παράλληλα, αναζητούνται δύο ακόμα γυναίκες που φέρονται να συνεργάζονταν με την 29χρονη στις κλοπές και τις διαρρήξεις.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες πράξεις

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου συνολικά δέκα (10) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε οικίες, το χρονικό διάστημα από Δεκέμβριο 2014 έως και το Φεβρουάριο 2015.

Χθες (18.02.2015) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε η 29χρονη ημεδαπή.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι η 29χρονη με ακόμη δύο γυναίκες, οι οποίες αναζητούνται, κατά το χρονικό διάστημα από 09.12.2014 έως και 17.02.2015, είχαν αφαιρέσει από οικίες στο Ηράκλειο, χρήματα και κοσμήματα.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση