HomeΚΡΗΤΗΔιεθνείς διακρίσεις σε ελληνικές παραλίες – Ανάμεσα τους και το Ελαφονήσι

Διεθνείς διακρίσεις σε ελληνικές παραλίες – Ανάμεσα τους και το Ελαφονήσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερις ελληνικές παραλίες βρίσκονται μεταξύ των καλύτερων στην Ευρώπη και μία παραλία μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το TripAdvisor.

Τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων με τις καλύτερες παραλίες σε παγκόσμιο επίπεδο, ανά ήπειρο και ανά χώρα, βάσει εκατομμυρίων κριτικών των χρηστών του έκανε, χθες, από τις ΗΠΑ το TripΑdvisor, κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο. Το Ελαφονήσι στα Χανιά περιλήφθηκε στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες παγκοσμίως καταλαμβάνοντας τη 10η θέση. Την 1η θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε η Baia do Sancho στη Βραζιλία. Επίσης, το Ελαφονήσι κατέλαβε την 3η θέση στη λίστα με τις 25 κορυφαίες παραλίες στην Ευρώπη. Την 9η θέση στην ευρωπαϊκή λίστα κατέλαβαν οι Eγκρεμνοί στη Λευκάδα, τη 12η η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στα Χανιά και τη 13η ο κόλπος του Αγίου Παύλου στη Ρόδο.

Επιπλέον, το Ελαφονήσι, οι Εγκρεμνοί, η Λιμνοθάλασσα του Μπαλού και ο κόλπος του Αγίου Παύλου καταλαμβάνουν και τις 4 κατά σειρά πρώτες θέσεις στη λίστα με τις 10 κορυφαίες παραλίες στην Ελλάδα. Ακολουθούν στην 5η θέση το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, στην 6η το Σαρακήνικο στη Μήλο, στην 7η ο Μύρτος στη Κεφαλονιά, στην 8η η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα, στην 9η η παραλία Αντονι Κουίν στη Ρόδο και στη 10η ο Αγιος Προκόπιος στη Νάξο.

kathimerini

Διαφήμιση
Διαφήμιση