HomeΚΡΗΤΗΝέο υπερσύγχρονο κατάστημα για τη Wind στο Ηράκλειο – Χθες τα εγκαίνια

Νέο υπερσύγχρονο κατάστημα για τη Wind στο Ηράκλειο – Χθες τα εγκαίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα από τα πλέον σύγχρονα καταστήματά της, που εναρμονίζεται με της εταιρείας, απέκτησε η Wind στο Ηράκλειο, στη λεωφόρο Κνωσού 202.

Ο σχεδιασμός του καταστήματος έχει γίνει με τρόπο τέτοιο ώστε να προσφέρει μια λεπτομερή ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο για ζητήματα κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο, αλλά παράλληλα εξασφαλίζει λειτουργικότητα, ζητούμενο που αποτελεί και έναν από τους κεντρικούς στόχους της εταιρείας.

wind2

Το κατάστημα της λεωφόρου Κνωσού που έχει αρκετά μεγαλύτερη έκταση σε σχέση με τα προηγούμενα καταστήματα, έχει διαρρύθμιση τέτοια ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα πολύ εύκολα και άμεσα να  κατευθυνθεί στον τομέα που τον ενδιαφέρει, δηλαδή των smartphones, των tablets, των gadgets ή του σέρβις.

Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν στις 6:00 χθες το απόγευμα, παρουσία των υπευθύνων Κάλλιας και Μαίρης Στουρνάρα, μελών της διοίκησης της εταιρείας, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων και φυσικά πλήθους κόσμου που θέλησε να δει από κοντά το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της Wind.

wind3 wind4

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε cocktail.

Το τηλέφωνο του νέου καταστήματος είναι 2810 321117.

Διαφήμιση
Διαφήμιση