HomeΚΡΗΤΗΕίχαν ανοίξει την πόρτα στον δολοφόνο τους – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού

Είχαν ανοίξει την πόρτα στον δολοφόνο τους – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο περνάει ο χρόνος τόσο «μιλάνε» τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρμόδιες αρχές για το άγριο φονικό που έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Σφηνάρι στην Κίσσαμο Χανίων.

Ένα ζευγάρι, 78 ετών ο άνδρας και 66 ετών η σύζυγός του, κατακρεουργήθηκε με μαχαίρι από άγνωστους δράστες ή άγνωστο δράστη με τα σώματα των δύο ατόμων να τα βρίσκει ο γιος τους νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (δείτε εδώ).

Η αυτοψία του ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη, ήταν αποκαλυπτική καθώς έκανε λόγο για τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο – πιθανότατα μαχαίρι – με τον 78χρονο να έχει δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά και την πλάτη ενώ η γυναίκα φαίνεται να έχει κατακρεουργηθεί στο σώμα ενώ φέρει και ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από ένα βαρύ αντικείμενο – πιθανότατα από ξύλο.

Είχαν ανοίξει την πόρτα τους στον δολοφόνο

Την πόρτα τους είχε ανοίξει το ίδιο το αντρόγυνο στον ή στους δολοφόνο/ους του, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής συλλεχθεί.

Η πόρτα δεν φέρει κανένα ίχνος παραβίασης με τις αρχές να εξετάζουν ιδιαίτερα το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του ζευγαριού να ήταν κάποιον που γνώριζε και είχαν ανοίξει την πόρτα για να τον προσκαλέσουν μέσα.

Την ίδια ώρα, το σκηνικό στο απομακρυσμένο σπίτι στο Σφηνάρι Κισσάμου φαίνεται να θυμίζει ληστεία. Υπάρχουν ίχνη διάρρηξης μέσα στο σπίτι καθώς οι άγνωστοι ή ο άγνωστος έσπασαν το ντουλαπάκι του κομοδίνου ψάχνοντας για χρήματα ή τιμαλφή.

Η ώρα που συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο ότι οι δολοφονίες έγιναν τη νύχτα της Κυριακής ή το αργότερο τα ξημερώματα της Δευτέρα.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση