HomeΚΡΗΤΗΣτο σκοτάδι οι έρευνες για τον 20χρονο Βαγγέλη – Στα Γιάννενα κλιμάκιο ειδικών από τη Θεσσαλονίκη

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον 20χρονο Βαγγέλη – Στα Γιάννενα κλιμάκιο ειδικών από τη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλη η Ελλάδα αγωνιά για την τύχη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τους Αρμένους, την ώρα που οι έρευνες στα Γιάννενα συνεχίζονται. Εντός της ημέρας θα φθάσει στα Γιάννενα ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη που είναι εξειδικευμένοι σε έρευνες τέτοιου είδους, ενώ η ΕΛΑΣ στα Ιωάννινα προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε πληροφορίες που φθάνει σχετικά με την τύχη του νεαρού από τους Αρμένους, που εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου.

Στα Γιάννενα, παραμένουν η μητέρα του και ο θείος του, βοηθώντας κι εκείνοι όσο μπορούν στη μεγάλη κινητοποίηση αρχών και εθελοντών που έχει στηθεί για τον εντοπισμό κάποιου ελπιδοφόρου ίχνους.

Εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή το υλικό από κάμερες ασφαλείας που συγκεντρώνονται από διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων. Οι έρευνες πάντως επικεντρώνονται στο περιβάλλον της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου φοιτά ο νεαρός Βαγγέλης, και εξετάζεται στην κυριολεξία πόντος – πόντος ο αύλειος χώρος του συγκροτήματος αλλά και η περιοχή γύρω από αυτόν.

Στις έρευνες συμμετέχει και ιδιωτικός ντετέκτιβ που έχει προσλάβει η οικογένεια Γιακουμάκη, ενώ η εξέταση των τηλεφωνικών κλήσεων που έκανε ή έλαβε ο Βαγγέλης το προηγούμενο της εξαφάνισης διάστημα, δεν έφεραν στο φως κάποιο αξιόλογο στοιχεία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην κατεύθυνση των ερευνών.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα που επιβεβαιώνονται και από τις αρχές είναι ότι ο Βαγγέλης, την ημέρα της εξαφάνισής του αγόρασε από περίπτερο έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή, στην περιοχή Κατσικάς στα Γιάννενα, εισιτήριο του αστικού λεωφορείου, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, ενώ περίπου στις 3:00 συμφοιτήτριά του τον είδε στους διαδρόμους της σχολής.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ στα Ιωάννινα, όλοι όσοι συμμετέχουν στις έρευνες και φυσικά οι συγγενείς του νεαρού, εξετάζουν ακόμη και την παραμικρή πληροφορία. Φαίνεται όμως πως μαρτυρίες που έρχονται κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα για ενδείξεις παρουσίας του 20χρονου εκεί, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση