HomeΚΡΗΤΗΣήφης εναντίον… όλων σημειώσατε ένα: Καρέ – καρέ νέα προσπάθεια παγίδευσής του που έπεσε στο… κενό

Σήφης εναντίον… όλων σημειώσατε ένα: Καρέ – καρέ νέα προσπάθεια παγίδευσής του που έπεσε στο… κενό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ειδικοί ερπετολόγοι από το εξωτερικό, ειδικοί ερπετολόγοι από το εσωτερικό, βιολόγοι, κτηνίατροι μέχρι και απλοί πολίτες έχουν επιστρατευθεί για να εντοπίσουν και να παγιδεύσουν τον Σήφη τον κροκόδειλο αλλά εκείνος τους νικάει όλους και παραμένει… άπιαστος.

Όπως λένε αρκετοί πλέον ο Σήφης δεν είναι κροκόδειλος… αίλουρος είναι!

Το cretapost έχει στην διάθεσή του την τελευταία προσπάθεια που έκαναν ειδικοί στην Κρήτη για να παγιδεύσουν τον αγαπητό πλέον σε όλους κροκόδειλο στην λίμνη του Φράγματος Ποταμών στο Αμάρι του Ρεθύμνου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι ειδικοί – ανάμεσά τους ο διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιών και Υδραυλικών Έργων ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ο ερπετολόγος Πέτρος Λιμπεράκης και ο ειδικός εντοπισμού κροκοδείλων Σταύρος Κοτσιφός – έκαναν βόλτες σε όλη τη λίμνη για δύο μερόνυχτα αλλά δεν κατάφεραν να παγιδεύσουν τον Σήφη.

Οι προσπάθειες έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο χωρίς αποτέλεσμα με τους ειδικούς όμως να μην πτοούνται.

«Οι προσπάθειες εντοπισμού και παγίδευσης του κροκόδειλου δεν πρόκειται να σταματήσουν» επισημαίνει ο κ. Λιμπεράκης στο cretapost ενώ ο ίδιος αναφέρει ότι πλέον έχουν σταματήσει τα δολώματα και οι παγίδες και οι προσπάθειες γίνονται μόνο με βάρκες και σκοινιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση