HomeΚΡΗΤΗΤου άρεσαν τα … ξένα αυτοκίνητα –Συνελήφθη 34χρονος για κλοπή

Του άρεσαν τα … ξένα αυτοκίνητα –Συνελήφθη 34χρονος για κλοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδυναμία στα … ξένα ΙΧ αυτοκίνητα και ιδιαίτερα σε εκείνα που οι ιδιοκτήτες τους άφηναν στο εσωτερικό τους τσάντες ή άλλα αντικείμενα είχε ένας 34χρονος Ηρακλειώτης που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο, για κλοπή, από άνδρες του ΤΕΑ Ηρακλείου.

Αρχικά ο 34χρονος «χτύπησε» αυτοκίνητο που ανήκε σε έναν 37χρονο, κατορθώνοντας να αρπάξει από το εσωτερικό του μια τσάντα που περιείχε διάφορα

έγγραφα και χρήματα. Δεν αρκέστηκε όμως σ’ αυτό και λίγο αργότερα, επιχείρησε να ανοίξει και δεύτερο ΙΧ. Αυτή τη φορά, έγινε αντιληπτός από το 49χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σπεύσει να εξαφανιστεί. Στο μεταξύ όμως ειδοποιήθηκαν οι αρχές που τον κυνήγησαν, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Λίγο πριν από τη σύλληψή του φρόντισε να εξαφανίσει την τσάντα που είχε αρπάξει από το πρώτο αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί όμως, την βρήκαν κι αυτή σε κάποιο κοντινό σημείο, την οποία και επέστρεψαν στον ιδιοκτήτης της, ο οποίος την αναγνώρισε. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προϊόν κλοπής. Ο 37χρονος θα οδηγηθεί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση