HomeΚΡΗΤΗΣυνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για μεγάλα έργα

Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για μεγάλα έργα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης υπέγραψε ο Δήμος της Γόρτυνας προκειμένου να λάβει τεχνική συνεργασία και υποστήριξη σε έργα και μελέτες. Στην ενέργεια αυτή οδηγήθηκε η δημοτική αρχή κατόπιν συνεννόησης και με δεδομένο το γεγονός της υποστελέχωσης του Δήμου Γόρτυνας λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού.

Αναζητώντας άμεσα λύση στο πρόβλημα η δημοτική αρχή κατέληξε στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας με την Περιφέρεια Κρήτης για την παροχή τεχνικής υποστήριξης.

Καθότι λοιπόν ο Δήμος της Γόρτυνας είναι υποστελεχωμένος σε τεχνικό προσωπικό και καθυστερούν οι διαδικασίες για την κάλυψη των δύο θέσεων (Πολιτικού Μηχανικού και Αρχιτέκτονα) που έχουν προκηρυχθεί, υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση συνεργασίας σύμφωνα με την οποία η περιφέρεια θα παρέχει στο Δήμο Γόρτυνας τεχνική υποστήριξη για τη σύνταξη και υπογραφή προεκτίμησης αμοιβών για την ανάθεση μελετών και για την επίβλεψη έργων ανεξαρτήτου πηγή χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σχοιναράκης, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξη που παρέχει στο Δήμο Γόρτυνας με την παραχώρηση του τεχνικού προσωπικού της Περιφέρειας, για την επίβλεψη των εκτελούμενων έργων και την προώθηση μελετών, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπου υπάρχει αδυναμίας πρόσληψης εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση