HomeΚΡΗΤΗΟ Σήφης λιάζεται στη λίμνη, οι ειδικοί… καραδοκούν

Ο Σήφης λιάζεται στη λίμνη, οι ειδικοί… καραδοκούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αμέριμνος συνεχίζει ο Σήφης ο κροκόδειλος να κάνει βόλτες στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών στο Ρέθυμνο καθώς όλες οι προσπάθειες των ειδικών έχουν πέσει στο… κενό.

Ένα νέο ερασιτεχνικό βίντεο, που τράβηξε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Τρουλλινός, δείχνει τον αγαπητό σε όλους Σήφη να έχει τραβηχτεί έξω προς τον ήλιο.

«Δεν τον είχα δει αρχικά. Κάποια στιγμή όμως κοιτάζω εκεί που κοιτούσε ο σκύλος μου και βλέπω τον κροκόδειλο. Είχε τραβηχτεί προς τα έξω στον ήλιο με το κεφάλι να κοιτάζει προς την ξηρά. Αυτό που είδα ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα», επεσήμανε ο κ. Τρουλλινός.

Οι ειδικοί… καραδοκούν

Μετά από μία σειρά αποτυχιών με τα δολώματα και τις βάρκες οι ειδικοί έχουν αφήσει προς στιγμήν ήσυχο τον κροκόδειλο στη λίμνη ενώ όπως ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ο ερπετολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, Π. Λυμπεράκης μόλις ο καιρός τους το επιτρέψει θα επιστρέψουν στις προσπάθειες παγίδευσής του.

Ο Σήφης έγινε… ρεμπέτικο

Την ίδια ώρα, το νέο τραγούδι που έχει θέμα τον Σήφη τον κροκόδειλο έχει γίνει σουξέ. Πρόκειται ένα ρεμπέτικο που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Σαμαράκης ο οποίος έγραψε στίχους και μουσική. Στο συγκεκριμένο τραγούδι μπουζούκι παίζει ο Γιάννης Καλομοίρης, μαντολίνο ο Νίκος Ματζεπετάκης, φυσαρμόνικα ο Δημήτρης Μεϊδάνης ενώ στο πιάνο και το τραγούδι βρίσκεται ο συνθέτης του κομματιού (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση