HomeΚΡΗΤΗΑνοίγει το μαγαζάκι που κάηκε – Σήμερα τα εγκαίνια

Ανοίγει το μαγαζάκι που κάηκε – Σήμερα τα εγκαίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολόκληρο το Ηράκλειο συντονίστηκε και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να ξανανοίξει το μαγαζάκι στην οδό Γιαμπουδή, που είχε συγκλονίσει τον περασμένο Νοέμβριο όλη την Ελλάδα όταν άγνωστοι έριξαν μολότοφ και κατέστρεψαν ολοσχερώς το κατάστημα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου του 2014.

Μία κλήση στην πυροσβεστική σημαίνει συναγερμό για μία φωτιά που ξέσπασε σε ένα μαγαζί στην οδό Γιαμπουδή και Μαχεριώτη γωνία. Στο σημείο σπεύδει δύναμη της Υπηρεσίας και μέσα σε λίγες ώρες καταφέρνει να την σβήσει ωστόσο οι εικόνες ήταν αποκαρδιωτικές (δείτε εδώ).

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος κατάγεται από το Μπαγκλαντές, έχασε μέσα σε λίγη ώρα τα… πάντα.

Η εμπρηστική επίθεση τότε είχε χαρακτηριστεί ρατσιστική και όλη η πόλη – φορείς αλλά και πολίτες – στάθηκαν στο πλευρό του άτυχου ιδιοκτήτη και τον βοήθησαν να ξαναστήσει το Μαγαζάκι του (δείτε εδώ).

Μετά από τρεις μήνες καθημερινής εργασίας το Μαγαζάκι είναι πλέον έτοιμο ν’ ανοίξει και μάλιστα το γιορτάζει καθώς οργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για όλο το Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Με την βοήθεια όλων σας το Μαγαζάκι άνοιξε! Για να το γιορτάσουμε θα γίνει ένα πάρτυ στο δρόμο μπροστά από το Μαγαζάκι (Γιαμπούδη γωνία με Μαχεριώτη) το Σαββάτο 7/2/2014 στις 14:30. Οι ιδιοκτήτες θα μας μαγειρέψουν ώστε να δοκιμάσουμε όλοι την πικάντικη κουζίνα τους!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση