HomeΚΡΗΤΗΜαϊμού – ναυτικοί εντοπίστηκαν στα Χανιά – Δύο συλλήψεις από τις αρχές

Μαϊμού – ναυτικοί εντοπίστηκαν στα Χανιά – Δύο συλλήψεις από τις αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαϊμού… ναυτικοί εντοπίστηκαν στα Χανιά και συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές του νομού μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, δύο αλλοδαποί ναυτικοί σήμερα το μεσημέρι συνελήφθησαν από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων επειδή είχαν πλαστά πιστοποιητικά ναυτικής ικανότητας αλλά και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι δύο ναυτικοί επέβαιναν στο Μ/Τα πλοίο «Fox» που είχε σημαία Μολδαβίας με τον 29χρονος πλοίαρχο να έχει πλαστό διαβατήρια και τον 36χρονο Α’ μηχανικό να έχει πλαστά πιστοποιητικά ναυτικής ικανότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του λιμενικού:

Για κατοχή πλαστών πιστοποιητικών ναυτικής ικανότητας και πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί ναυτικοί, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στο M/T πλοίο «FOX» σημαίας Μολδαβίας, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος αλλοδαπός πλοίαρχος του πλοίου κατείχε πλαστό διαβατήριο, ενώ ο 36χρονος αλλοδαπός Α΄ μηχανικός του πλοίου κατείχε δύο (02) πλαστά πιστοποιητικά ναυτικής ικανότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση