HomeΚΡΗΤΗΦυσιολατρική διαδρομή για… μαθητές

Φυσιολατρική διαδρομή για… μαθητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την 1η Μαθητική Φυσιολατρική διαδρομή διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, τον Γυμναστικό Σύλλογο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το Κύτταρο Χαλέπας και το 7ο Γυμνάσιο Χανίων (Σύλλογος Γονέων), την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στην περιοχή του Κουμπελή.

Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή, μήκους 3,7 χλμ., με μαγευτική θέα, με αφετηρία και τερματισμό το 7ο Γυμνάσιο Χανίων, διάρκειας μίας ώρας. Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 5/2/2015, από τους διοργανωτές στο Δημαρχείο Χανίων, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να περπατούν ή να τρέχουν, ενώ ο σκοπός της διοργάνωσης είναι κυρίως ψυχαγωγικός, αφού δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση και απονομές μεταλλίων.

map+koubeli

“Μένουμε πιστοί στην αξία της προαγωγής δράσεων, που συμβάλλουν στη διάδοση του μαζικού αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας”, τόνισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων σε θέματα Αθλητισμού, Εθελοντισμού & Παιδείας, Μανώλης Αδοντάκης, καλώντας παράλληλα μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε μία διαδρομή, “που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει όλους τους συμπολίτες μας σε θέματα άθλησης”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδρομή έχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Θα υπάρξει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, ενώ θα υπάρχουν και εθελοντές σε όλο το μήκος της διαδρομής.

αφισα κουμπελη Α4

Στη διοργάνωση  θα συμμετέχει συμβολικά η κορυφαία μαραθωνοδρόμος, Σοφία Ρήγα, η οποία και θα τιμηθεί. Με τα έσοδα από το παράβολο συμμετοχής (2 ευρώ) θα αγοραστεί τεχνικός και αθλητικός εξοπλισμός για το 7ο Γυμνάσιο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση