HomeΚΡΗΤΗΠρωτοφανές θράσος! Διέρρηξαν τη Λότζια – Τί δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου

Πρωτοφανές θράσος! Διέρρηξαν τη Λότζια – Τί δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση επικρατεί στη Λότζια, καθώς όπως διαπιστώθηκε άγνωστοι δράστες, κατάφεραν όχι μόνο να μπουν στο εσωτερικό του δημοτικού μεγάρου Ηρακλείου αλλά να διαρρήξουν και το ίδιο το γραφείο του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού, αρπάζοντας το φορητό υπολογιστή του.

diariksi

Οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν καθώς φαίνεται να ανοίξουν και το γραφείο της αντιδημάρχου Παιδείας που βρίσκεται επίσης στον πρώτο όροφο της Λότζια, ενώ οι χώροι της υποδοχής είναι αναστατωμένοι. Άνω – κάτω έχει γίνει και το γραφείο του δημάρχου, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια για τον απολογισμό των απωλειών.

Η τοπική ΕΛΑΣ, αναζητά τους δράστες, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι επιτήδειοι «ποντικοί» μπήκαν πιθανότατα από ανασφάλιστο παράθυρο του ισογείου.

Η δήλωση Λαμπρινού

Σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός αναφέρει χαρακτηριστικά για το πρωτοφανές περιστατικό:

«Εύλογο προβληματισμό και ερωτηματικά δημιουργεί η σημερινή διάρρηξη στο δημαρχείο Ηρακλείου, στη Λότζια, που είχε ουσιαστικά στόχο το γραφείο του Δημάρχου. Αφαιρέθηκαν οι προσωπικοί υπολογιστές (λάπτοπ) του Δημάρχου και της γραμματέως του.

Αναμένουμε την τάχιστη εξιχνίαση της υπόθεσης από την Αστυνομία. Συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας, και δεν πτοούμαστε από τέτοιες ενέργειες».

diariksi2

Διαφήμιση
Διαφήμιση