HomeΚΡΗΤΗO Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης έκοψε την πίτα του

O Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης έκοψε την πίτα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης στον Κρουσώνα Ηρακλείου, στο κέντρο «Γαλήνη-Γαλήνιος Δίας». Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκε πλήθος μελών του Συλλόγου και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης, καθώς και επαγγελματίες υγείας (οι ρευματολόγοι και το νοσηλευτικό προσωπικό της ρευματολογικής κλινικής του Πα.Γ.Ν.Η., με επικεφαλής το Διευθυντή της κλινικής, κ. Πρόδρομο Σιδηρόπουλο, καθώς και ιδιώτες ρευματολόγοι, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι κλπ) που σταθερά βοηθούν εθελοντικά το έργο του Συλλόγου.

PITA REYMATOPATHEIS3

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής του «Βραβείου Προσφοράς & Θάρρους Ηρακλής Κρητικός» στο ρευματολόγο κ. Παναγιώτη Κατζάκη από το νομό Χανίων, και στο μέλος του Συλλόγου κ. Σοφία Πατεράκη για την συνολική εθελοντική τους προσφορά στο Σύλλογό μας.

PITA REYMATOPATHEIS2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου, και ο κ. Μανώλης Κλώντζας, αντιφερειάρχης, υπεύθυνος για την υγεία, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης στο έργο του Συλλόγου Ρευματοπαθών και την προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων των ρευματοπαθών στο νησί μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση