HomeΚΡΗΤΗΑλλάζει όψη η κεντρική πλατεία του Κρουσώνα

Αλλάζει όψη η κεντρική πλατεία του Κρουσώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντάχτηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης το σημαντικό έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 1.225.000 ευρώ.

Στις εργασίες προβλέπονται μεταξύ άλλων εργασίες ασφαλτοστρώσεων και σκυροδέματος, διαμόρφωση επιπέδων, δίκτυα ομβρίων, τοποθέτηση κυβόλιθων και πλακών Ρεθύμνου, δημιουργία δικτύου φωτισμού και τοποθέτηση νέων φωτιστικών, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, φυτεύσεις, πέργκολες, νέα παιδική χαρά, κ.α.

Στόχος της συγκεκριμένης παρέμβασης είναι να αξιοποιηθεί καλύτερα η κεντρική πλατεία του οικισμού, να αναβαθμιστεί βιοκλιματικά και να γίνει πιο φιλική σε κατοίκους και επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα κεντρική πλατεία οικισμού του Μαλεβιζίου, μπαίνει σε πρόγραμμα ανάπλασης κι αυτό μας γεμίζει χαρά.

Με αυτά τα έργα που υλοποιούμε στο σύνολο των οικισμών μας, ενισχύουμε την επισκεψιμότητα στην ενδοχώρα, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών, αναβαθμίζουμε αισθητικά και περιβαλλοντικά τα χωριά μας και δημιουργούμε συνθήκες τόνωσης της τοπικής οικονομίας. Και αυτό το έργο θα το παρακολουθούμε στενά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το αρτιότερο αποτέλεσμα και τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των κατοίκων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Δήμου μας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν στο να έχουμε αυτή την κατάληξη».

Το έργο εντάχτηκε στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)

Διαφήμιση
Διαφήμιση