HomeΚΡΗΤΗΝέα αυτοκτονία στην Κρήτη – Φοροτεχνικός ήπιε φυτοφάρμακο στις Μοίρες

Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη – Φοροτεχνικός ήπιε φυτοφάρμακο στις Μοίρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος είναι βυθισμένες οι Μοίρες, καθώς η είδηση του θανάτου του 52χρονου Δ.Δ., ιδιαίτερα γνωστού στην τοπική κοινωνία, σκόρπισε τη θλίψη, ιδιαίτερα όταν έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr ότι ο άνδρας έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ο 52χρονος φοροτεχνικός, διατηρούσε επιτυχημένο λογιστικό γραφείο και σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από το περιβάλλον του, δεν αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, ούτε και είχε χρέη. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, τα οποία ζούσαν με τη μητέρα τους στο Ηράκλειο, ενώ ο ίδιος είχε εγκατασταθεί και κατοικούσε μόνιμα στις Μοίρες. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, λάτρης του φύσης και της υγιεινής διαβίωσης, ενώ αγαπούσε την ορειβασία και τις πεζοπορίες στην κρητική ύπαιθρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του, αυτή τη φορά όμως, το φυτοφάρμακο που ήπιε απέβη μοιραία ενέργεια.

Τραγική διάσταση στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Μεσαράς, είναι ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει λίγο μετά την πράξη του με τις υπαλλήλους του γραφείου του, οπότε και άρχισε απέλπιδα προσπάθεια αναζήτησής του για τη σωτηρία του. Εν τέλει, βρέθηκε στο σπίτι του στις Μοίρες, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο χθες το βράδυ, δεν μπόρεσαν παρά να διαπιστώσουν το θάνατό του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη νεκροψία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση