HomeΚΡΗΤΗΠοινή φυλάκισης δύο ετών για τα … χάδια στην άγνωστη

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για τα … χάδια στην άγνωστη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία υπόθεση που ξεκίνησε ως απόπειρα κλοπής και κατέληξε σε … απόπειρα βιασμού εκδικάστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με δράστη έναν 26χρονο στον οποίο και επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα βιασμού.

Το περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2012 στην Ιεράπετρα, όταν ο 26χρονος εισέβαλε στο σπίτι μίας νεαρής κοπέλας, 18 χρόνων τότε, με πρόθεση – όπως ισχυρίστηκε αργότερα – να κλέψει. Όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο της κοπέλας, τη βρήκε να κοιμάται αμέριμνη, με τα εσώρουχα, και όπως όλα δείχνουν κάτι σκίρτησε μέσα του.

Η νεαρή γυναίκα που ένιωσε τις θωπείες του άγνωστου σ’ αυτήν άνδρα, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να τραπεί σε φυγή. Λίγες ώρες αργότερα, και αφού είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και συνελήφθη. Στο στάδιο της προανάκρισης είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να βιάσει την κοπέλα, αλλά τη χάιδευε μόνο και μόνο για να αυτοϊκανοποιηθεί.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 26χρονο ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή για απόπειρα βιασμού, ενώ τον απάλλαξε από την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση