HomeΚΡΗΤΗΣτήριξη από το δήμο για τη δημιουργία συμβουλευτικού κέντρου ΚΕΘΕΑ στην Ιεράπετρα

Στήριξη από το δήμο για τη δημιουργία συμβουλευτικού κέντρου ΚΕΘΕΑ στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέλη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ΚΕΘΕΑ και τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί, καθώς και η προοπτική στέγασής και λειτουργίας συμβουλευτικού κέντρου ΚΕΘΕΑ στην Ιεράπετρα.

Όπως ανέφερε  υπεύθυνος του  ΚΕΘΕΑ Αριάδνη Αγίου Νικολάου, κ. Γιώργος Τρικοίλης  η συγκεκριμένη δομή επιτελεί καθημερινά ένα πολύ σημαντικό έργο στηρίζοντας αρκετούς συνανθρώπους μας. Οι υπάρχουσες ανάγκες καθιστούν αναγκαία και αρκετά χρήσιμη τη λειτουργία της και  στην Ιεράπετρα. Πρόκειται  άλλωστε, όπως τόνισε για ένα χρόνιο αίτημα των εξυπηρετούμενων,  που λόγω και της αδυναμίας μεταφοράς στον Άγιο Νικόλαο, καθίσταται για άλλη μια φορά σήμερα επιτακτικό.

Για τη σημαντική προσφορά στην κοινωνία του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, αλλά και για την πρόθεση  στήριξης για τη δημιουργία συμβουλευτικού κέντρου ΚΕΘΕΑ  στην Ιεράπετρα  μίλησε ο δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης. Ο σημαντικός συμβουλευτικός  ρόλος του, αλλά και οι ωφέλιμες δράσεις ενημέρωσης – πρόληψης που αναπτύσσει, όπως ανέφερε, υποστηρίζουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, δίνοντας ευκαιρίες υγιούς επανένταξης στο κοινωνικό σύνολο. Κατά συνέπεια,  όπως τόνισε «ως δήμος έχουμε και τη θέληση, αλλά και την υποχρέωση να στηρίξουμε τη δημιουργία τέτοιων δομών στην πόλη μας, όπως το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη που στηρίζουν τον άνθρωπο και μάχονται υπέρ της ανθρώπινης ζωής. Για το λόγο αυτό θα εξετάσουμε άμεσα το χρόνιο αίτημα του ΚΕΘΕΑ για εξεύρεση χώρου στέγασης  συμβουλευτικού σταθμού  στην Ιεράπετρα, υποστηρίζοντας σε κάθε περίπτωση του σημαντικό έργο που επιτελεί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση