HomeΚΡΗΤΗΗ Αδελφότητα Κρητών Πειραιά έκοψε την πίτα της

Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά έκοψε την πίτα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαμβάνοντας υπόψη το αδιαχώρητο που γίνεται στις εκδηλώσεις της, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», έκοψε τη βασιλόπιτά της, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων «VAMMOS» του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ».

KRHTES PEIRAIA1

 

Φορείς του τόπου μας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι σωματείων και πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, από τα πολυάριθμα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας και ένα γευστικό κέρασμα, ευγενική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

KRHTES PEIRAIA2

 

Λαμβάνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Θ. Τσόντος, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους δηλώνοντας πως σ’αυτές τις  αντίξοες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να μείνει αλώβητος και προσκάλεσε όλους να  βοηθήσουν ενεργά ώστε η ιστορία, η λαογραφία και η παράδοση να περάσουν στις νεότερες γενιές.

KRHTES PEIRAIA7

 

 

Μετά τα κρητικά κάλαντα, οι ιερείς, ευλόγησαν τη βασιλόπιτα και ο Πρόεδρος κάλεσε το Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη, να παραλάβει το κομμάτι για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπό την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της, ενώ του ζήτησε να μεταβιβάσει  και στον Πρόεδρο κ. Β. Μαρινάκη, τις ευχαριστίες του σωματείου για τη φιλοξενία.

KRHTES PEIRAIA4

 

Ο Δήμαρχος εξέφρασε για άλλη μια φορά τους στενούς δεσμούς που τον ενώνουν με την Κρήτη, ενώ ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσας λαμβάνοντας το κομμάτι του, δήλωσε ότι ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα του Πειραιά και παρακολουθεί από κοντά τα βήματα της Αδελφότητας, καθώς και τη μεγάλη  εξέλιξή της.

KRHTES PEIRAIA3

Στο γλέντι που ακολούθησε μικροί και μεγάλοι ενώθηκαν με τους χορευτές και διασκέδασαν με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

KRHTES PEIRAIA5

Το αεικίνητο Δ.Σ. της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» σε συνδυασμό με το ακούραστο προσωπικό του σταδίου χάρισαν σε όλους του προσκεκλημένους μια αξέχαστη βραδιά.

KRHTES PEIRAIA8

Την εκδήλωση την οποία παρουσίασε η Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Α.-Μ. Ντουντουνάκη, τίμησαν μεταξύ άλλων ο Α’ Αντιπροέδρος της Βουλής Ι. Τραγάκης,  οι Βουλευτές Κ. Κατσαφάδος, Ε. Καρακώστα Σ. Αντωνάκου, και Ν. Ορφανός, οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά  και Νήσων, Γ. Γαβρίλης και Π. Χατζηπέρος, ο επ. Πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»  Γ. Ψαρομμάτης, ο επ. Πρόεδροι  της Παγκρατίου Κ. Ξυλούρη και Γ. Πρασιανάκη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων,   γονείς, μαθητές, μέλη και φίλοι του σωματείου.

KRHTES PEIRAIA6

Διαφήμιση
Διαφήμιση