HomeΚΡΗΤΗΣυγκινεί ο απελπισμένος πατέρας που δίνει ακόμα και το νεφρό του – Στο πλευρό του όλο το Ηράκλειο

Συγκινεί ο απελπισμένος πατέρας που δίνει ακόμα και το νεφρό του – Στο πλευρό του όλο το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκινεί η ιστορία του πατέρα που βρίσκεται στα όρια της απελπισίας και για να μεγαλώσει τα παιδιά του σκέφτεται να δώσει μέχρι και το… νεφρό του.

Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το θέμα (δείτε εδώ) τα τηλέφωνα του cretapost έχουν… σπάσει από Ηρακλειώτες που θέλουν να βοηθήσουν τον άτυχο αυτόν πατέρα.

Ενημερώνουμε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει ν’ απευθυνθεί στην εθελοντική ομάδα Give του Ηρακλείου στο link https://www.facebook.com/groups/191965727492595/?fref=ts

Ο απελπισμένος πατέρας έκανε την κατάστασή του γνωστή μέσω ανάρτησης στην σελίδα του facebook που διατηρεί η ομάδα Give δηλώνοντας πως είναι άνεργος και ζητάει βοήθεια ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν ζητιανεύει. Πιο συγκεκριμένα ψάχνει για μία δουλειά.

Η ανάρτηση του πατέρα

“θελω καταρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την δουλεια που κανετε εδω ειναι ευχης εργο που υπαρχει αυτη εδω η ομαδα κ κανει οτι μπορει..εχω 3 παιδια κ ειμαι ανεργος…μοιραζω φυλαδια αυτο βρηκα αυτο κανω τουλαχιστον να μην μενουν απο γαλα κ να περνουν 1 σαντοιτς τα παιδια στο σχολειο..εχω τελειωσει τεχνικη σχολη μηχανικοσ αυτοκινητων…δουλεψα εκει 10 χρονια ελαιοχρωματιστης αλλα 10 διανομεας φαγητου κ στην speedex πριν 3 χρονια περιπου κ για 2 χρονια στο συνεργειο καθαρισμου του πεπαγνι..ζηταω δουλεια οτιδηποτε απο οτι ειδατε για μενα η δουλεια δεν ειναι ντροπη απλα θελω κατι ποιο σιγουρο απο τα φυλαδια..αυτην την βδομαδα δεν δουλεψα με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω ουτε τα βασικα το γαλα τους κ το κολατσιο τους…δεν ζητιανευω αυτο θελω να γινει κατανοητο…κ εχουμε αναγκη απο ενα διοροφω κρεβατι για τα παιδια γιατι τα αγορια μου κοιμουνται μαζι σε μονο κρεβατι.τα παιδια μου ειναι ο μεγαλοσ κυριακοσ 8 χρονων,ο μεσαιος το γογουλακι μου 7 κ τελοσ η μικρη μου ειναι 5κ μισο..συγνωμη αν σας κουρασα κ ελπιζω σε οποια βοηθεια με αυτην τις δουλειασς να με χαροποιει ι διαιτερα..κ οποπιοσ μπορεσει να προσφερει τα γαλατα κ το κολατσιο των παιδιων 8α του ειμαι υποχρεως εχω φτασει στο σημειο να δινω κ το νεφρο μου κ μιλαω κυριολεκτικα..ενασς απελπισμενως πατερας..”

Οι ανάγκες της ομάδος Give

Η εθελοντική ομάδα Give είναι γνωστή πλέον στο Ηράκλειο για την βοήθεια που παρέχει δωρεάν σε άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ειδική ανάρτηση, «οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά» ενώ παρατίθενται και τα σημεία που μπορεί κάποιος να δώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Give έχει μεγαλώσει πολύ, δυστυχώς οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά και για αυτό το λόγο θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων.

Κουτιά της Give θα βρείτε στα σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκη : Max Αλικαρνασσού, Θερίσου και Λεβήνου, Ούλαφ Πάλμε, Κρασαδάκη, Ηρακλή και Ακαδημίας. Στα κουτιά μας συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ και γάλα σε σκόνη, κρέμες για μωρά, πρωινά για τα παιδιά, πάνες και οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεται ψυγείο. Για όσους φίλους είναι πιο εύκολη η μετακίνηση στο κέντρο, μπορείτε να αφήνετε τρόφιμα μακράς διάρκειας στα γραφεία της εφημερίδας Πατρίς(Θεσσαλονίκης 2,5 απέναντι από τον Άγιο Μήνα).

Για τα πιο ευπαθή τρόφιμα, μαγειρευτό φαγητό και τρόφιμα ψυγείου μπορούμε να επικοινωνούμε σε προσωπικό μήνυμα και να κανονίζουμε την παράδοση τους απευθείας στην αποθήκη μας ή την παραλαβή από τον χώρο σας.

Η Give κάνει σημαντική προσπάθεια να στηρίξει όσες περισσότερες οικογένειες μπορεί, ανθρώπους με σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς επίσης ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ας σταθούμε όλοι μαζί στο πλάι τους!

Διαφήμιση
Διαφήμιση