HomeΚΡΗΤΗΚρουσώνα, Άνω Χερσόνησο, Σταλίδα, Μοχό και Μάλια ο Λ. Αυγενάκης

Κρουσώνα, Άνω Χερσόνησο, Σταλίδα, Μοχό και Μάλια ο Λ. Αυγενάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση αθλητών και την κοπή της πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «Ηράκλειο» παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015, ο οποίος και έκανε απονομές στους τιμώμενους αθλητές.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης συνεχίζει την περιοδεία του για να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του που τον εμπιστεύθηκαν και σήμερα το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον Κρουσώνα. ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την Άνω Χερσόνησο, τη Σταλίδα, το Μοχό και τα Μάλια.

Συζητώντας με πολίτες αλλά και σε τοπικά ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης για τα πρώτα βήματα της νέας Κυβέρνησης σχολίασε:

«Εύχομαι η Κυβέρνηση αυτή, για το καλό της Ελλάδας να πετύχει! Να υπάρξει πολιτική σταθερότητα και να ολοκληρώσει την τετραετία της.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει «απίστευτες» δηλώσεις από κυβερνητικά στελέχη, δίνουμε όμως πίστωση χρόνου στη νέα Κυβέρνηση και αναμένουμε την ανακοίνωση των προγραμματικών δηλώσεων δια στόματος Πρωθυπουργού, αλλά και την επίσημη θέση της χώρας μας ενόψει του επόμενου Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου.

Αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το 2012, την επομένη των εκλογών να αμφισβητήσει την Κυβέρνηση, εμείς δε θα το κάνουμε!

Σεβόμαστε το αποτέλεσμα των εκλογών, κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα και θα στηρίξουμε κάθε εθνική προσπάθεια!

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι η περίοδος χάριτος είναι επ’ αόριστον».

IMG_7632

Διαφήμιση
Διαφήμιση