HomeΚΡΗΤΗΜ. Μποκέας: Ευχαριστώ για την συγκινητική στήριξη

Μ. Μποκέας: Ευχαριστώ για την συγκινητική στήριξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλους όσοι τον ψήφισαν ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Μποκέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και Φίλοι,

Ολοκληρώνοντας μια δύσκολη και συνάμα συναρπαστική προεκλογική περίοδο, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι πίστεψαν και στήριξαν τον αγώνα που δώσαμε, εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους νικητές της αναμέτρησης.

Δώσαμε ένα αγώνα κόντρα στις φωνές τους λαϊκισμού και της τρομολαγνείας. Μοναδικό μας όπλο ο ρεαλισμός, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα αλλά και η διάθεση να στρέψουμε προοδευτικά το βλέμμα μας στο μέλλον, με όραμα και αισιοδοξία.

Συμμετείχα στις ,ίσως, πιο κρίσιμες εκλογές της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, επιθυμώντας να σηματοδοτήσω το παρόν και το μέλλον  της νέας γενιάς στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Πέρα και έξω από σκοπιμότητες, στενούς κομματικούς μηχανισμούς και παλαιοκομματικές αγκυλώσεις, καταφέραμε να αναδείξουμε ζητήματα που δεν περιορίζονταν σε μια στείρα τεχνική οικονομική αντιπαράθεση. Όσον αφορά στη Παράταξη μας, το αύριο είναι δύσκολο αλλά και ενδιαφέρον. Τα ιστορικά κινήματα, όπως το ΠΑΣΟΚ, κάνουν τους κύκλους τους. Στο νέο κύκλο που ανοίγεται πρωταγωνιστές πρέπει να είστε εσείς.

Η δημοκρατική, ανοικτή και συμμετοχική ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου είναι απαραίτητη για την κοινωνία και το αύριο της χώρας. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν υπάρχουν πρόσωπα. Υπάρχουν μόνο ιδέες και πάθος για αλλαγή. Δεν περισσεύει κανείς.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συγκινητική στήριξη, η οποία προσθέτει ευθύνες αλλά και θάρρος για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση