HomeΚΡΗΤΗΣε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας της ΟΕΒΕΝΗ

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας της ΟΕΒΕΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ (Δευτέρα 19 Ιανουαρίου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου και του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Κρήτης στις δομές του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παραρτήματος Κρήτης παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά Γεωργίου και του Αντιπροέδρου του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Παραργύρη Ιωάννη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για ένα καλύτερο, ειρηνικό και πιο δημιουργικό έτος για τους Επαγγελματοβιοτέχνες.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος και την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφέρειαρχης Κρήτης, Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, Πρόεδροι Σωματείων και  Μικρομεσαίοι Επαγγελματοβιοτέχνες και Έμποροι.

oeveni

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ που παραχωρήθηκε προς τιμήν των παρευρισκομένων και πλαισιώθηκε από την παρουσία Κρητικού μουσικού συγκροτήματος το οποίο έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση