HomeΚΡΗΤΗΝεαροί, ερασιτέχνες «Μπόνι και Κλάιντ», πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω

Νεαροί, ερασιτέχνες «Μπόνι και Κλάιντ», πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνολικά πέντε φορές προσπάθησαν να  διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα στο Ρέθυμνο, ένα νεαρό ζευγάρι στο Ρέθυμνο, και πιο συγκεκριμένα ένας 26χρονος από την Αλβανία και μία 21χρονη από το Ρέθυμνο, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το πρωί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Τα δύο νεαρά άτομα συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία χθες το πρωί για κλοπή που είχε διαπραχθεί στις 16 Ιανουαρίου σε επιχείρηση που ανήκε σε μία 51χρονη. Όπως προέκυψε το ζευγάρι των διαρρηκτών,  ήταν μάλλον … ερασιτέχνες αφού η έκτη προσπάθειά τους ήταν αυτή που τερμάτισε και τη δράση τους, αφού πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα μαχαίρι, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίο και είχαν κλέψει από την 51χρονη επιχειρηματία. Η γυναίκα αναγνώρισε τον υπολογιστή της ο οποίος και της επιστράφηκε.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 26χρονος και η 21χρονη, είχαν διαπράξει πέντε απόπειρες κλοπών –διαρρήξεων σε καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου προξενώντας παράλληλα φθορές σε αυτά, κατά το χρονικό διάστημα από την 16 έως την 19 Ιανουαρίου 2015.

Η προανάκριση διενεργείται από το Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση