HomeΚΡΗΤΗΔύο συλλήψεις για κλοπές

Δύο συλλήψεις για κλοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασαν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά, με τη σύλληψη ενός 38χρονου Χανιώτη και ενός 21χρονου από το Μαρόκο.

Χθες το πρωί στα Χανιά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 38χρονος Χανιώτης κατηγορούμενος για κλοπή.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 38χρονος, αφού παραβίασε κύρια είσοδο καφενείου που ανήκε σε έναν 26χρονο, μπήκε στο εσωτερικό του και άρπαξε μία τηλεόραση καθώς και χρηματικό ποσό.

Από την προανάκριση, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 38χρονο, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και στη συνέχεια, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Παράλληλα, χθες το βράδυ συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου για κλοπή.

Ο νεαρός άνδρας μπήκε σε κατάστημα ρούχων και άρπαξε ενδύματα συνολικής αξίας 130 ευρώ. Η πράξη του όμως έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του καταστήματος και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Χανίων. Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση