HomeΚΡΗΤΗΕξιχνιάστηκαν 17 κλοπές από αυτοκίνητα – Δύο οι συλλήψεις

Εξιχνιάστηκαν 17 κλοπές από αυτοκίνητα – Δύο οι συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε λιγότερο από δύο μήνες είχαν διαπράξει συνολικά 17 κλοπές από σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου δύο αλλοδαποί από τη Συρία, 41 και 45 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι και συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Με τη σύλληψή τους, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις 17 περιπτώσεις κλοπής, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δύο ανδρών και σε άλλες ανάλογες, αξιόποινες πράξεις.

Οι κλοπές , όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ειχαν διαπραχθεί το διάστημα από τις 15 Νοεμβρίου 2014 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2015. Στόχος τους ήταν κυρίως σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο, από το εσωτερικό των οποίων είχαν αφαιρέσει το συνολικό ποσό των 2.150 ευρώ, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.050 ευρώ.

Οι δύο Σύροι συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,  και μάλιστα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο όχημα που είχε γίνει στις 8 Ιανουαρίου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 45χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ανοιγόμενο μαχαίρι και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίο και αναγνώρισε ένας από τους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση