HomeΚΡΗΤΗΓυναίκα με σπασμένο χέρι είναι αποκλεισμένη – Εγκλωβισμένοι σε Ανώγεια και Σελάκανο

Γυναίκα με σπασμένο χέρι είναι αποκλεισμένη – Εγκλωβισμένοι σε Ανώγεια και Σελάκανο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία γυναίκα με σπασμένο χέρι βρίσκεται αποκλεισμένη εξαιτίας του χιονιά στον Ομαλό.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σήμανε συναγερμός στις αρχές με μηχανήματα της Περιφέρεια, του δήμου αλλά και της Πυροσβεστικής να βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας ν’ ανοίξουν τον δρόμο για να μπορεί η άτυχη γυναίκα να απεγκλωβιστεί και οι γιατροί να της περιθάλψουν το χέρι τους.

Το χιόνι ξεπερνά το 1,5 μέτρο στην περιοχή ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εργολάβου ο δρόμος χρειάζεται περίπου τρεις ώρες για ν’ ανοίξει.

Μάλιστα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής μιλώντας στο cretapost ανέφεραν ότι γύρω στις 11 το βράδυ θα μπορούν να έχουν προσεγγίσει το σημείο που βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Αποκλεισμένοι κτηνοτρόφοι στα μιτάτα

Την ίδια ώρα αποκλεισμένοι παραμένουν οκτώ κτηνοτρόφοι εδώ και δύο ημέρες στα μιτάτα τους στα Ανώγεια και συγκεκριμένα στις θέσεις Στεφάνια και Βρουλίδια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Βασίλη Σμπώκου, το χιόνι φτάνει στα 2 μέτρα ύψους και είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση των μηχανημάτων (δείτε εδώ).

Μαραθώνιες προσπάθειες στη Σελάκανο Ιεράπετρας

Μαραθώνιες είναι οι προσπάθειες των αρμόδιων αρχών ν’ ανοίξουν τον δρόμο στη Σελέκανα Ιεράπετρας για να προσεγγίσουν τρία άτομα που έχουν εγκλωβιστεί στο χωριό.

Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το πρωί και τα μηχανήματα δεν έχουν σταματήσει ούτε ένα λεπτό ωστόσο το χιόνι δεν τους επιτρέπει ν’ ανοίξουν τον δρόμο.

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το βράδυ θα είναι… μακρύ καθώς το χιόνι αγγίζει τα 2 μέτρα ύψους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση