HomeΚΡΗΤΗ«Πλημμύρισε» από ευχές και κάλαντα η Περιφέρεια Κρήτης

«Πλημμύρισε» από ευχές και κάλαντα η Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εορταστικό κλίμα «πλημμύρισε» από ευχές και ψαλμωδίες με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Την Περιφέρεια επισκέφθηκαν διαδοχικά χορωδίες στρατευσίμων, η δημοτική φιλαρμονική, αλλά και σύλλογοι που έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Τους υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Θεανώ Βρέντζου, Βιργινία Μανασάκη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Νίκος Συριγωνάκης, Λάμπρος Βαμβακάς και Κώστας Φασουλάκης.

Συγκεκριμένα τα κάλαντα έψαλαν η χορωδία εφέδρων αξιωματικών της ΣΕΑΠ με επικεφαλής τον ανθυπασπιστή Γιάννη Μπουντρονικόλα, η χορωδία της 126 Σμηναρχίας Μάχης με επικεφαλής τον επισμηνία Νίκο Κασδοβασίλη, ενώ η φιλαρμονική του δήμου Ηρακλείου με επικεφαλής τον αρχιμουσικό Λεωνίδα Τζωρτζάκη έπαιξε τα κάλαντα και κλασσικές μελωδίες για την νέα χρονιά. Επίσης τα κάλαντα έψαλλαν τα παιδιά του 4ου δημοτικού σχολείου Νέας Αλικαρνασσού που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα παιδιών Ρομά.

Τα παιδιά συνόδευαν οι δασκάλες τους και μουσικοί. Η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ενώ προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκίσματα.

KALANTA PERIFEREIA1 KALANTA PERIFEREIA 4 KALANTA PERIFEREIA 2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση