HomeΚΡΗΤΗΤο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Γ. Ροκαδάκη

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Γ. Ροκαδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο καινούργιος χρόνος που ξεκινά θα είναι καθοριστικός για την Ελλάδα, για τους Έλληνες. Ας τον υποδεχθούμε με αισιοδοξία, ελπίδα, και με την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας.

Η σκληρή δοκιμασία που έχουμε υποστεί στα τελευταία χρόνια μας απέδειξε ότι έχουμε το κουράγιο σαν λαός να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν, και ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, γιατί έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη χώρα μας ισχυρή και τους πολίτες υπερήφανους. Ότι διανύσαμε μέχρι τώρα πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, και ο λαός θα πρέπει με νηφάλια σκέψη να δείξει την δυναμική που διαθέτει, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας το αλάνθαστο κριτήριό του για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Μετά τις εκλογές η κοινωνία θα πρέπει να είναι ενωμένη για υπάρξει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε να παραμείνουμε με κάθε ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Είμαι βέβαιος ότι θα πρυτανεύσει η λογική, η αλήθεια, η υπευθυνότητα ώστε η χώρα να προχωρήσει δυναμικά μπροστά και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους πολίτες.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, Υγεία, Ευημερία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση